Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


orang kata naik bukit paling susah sekali nak lepas. aku?

Saturday, 26 December 2009 | 15:28:00 | 2 comment(s)

at home now after belajar memandu tadi. kali ni, aku tak bawa kete jauh2, dekat2 je. tak sampai pon jalan nak ke gombak. fine. hampa la sikit coz boring la drive kat IMKEDA tu. asyik pusing tempat sama. ngee.

but i understand. maybe sebab kete banyak sangat since i drive at noon. kete banyak giler kot. haa, da cuak. macam mane ni? okay, hari ni i got ONE HON from kete belakang aku sebab aku lambat belok. hello, i'm still learning. takut k nak belok sebab ada kete banyak. geram betul. haishh. grrr.

then, sampai kat IMKEDA, terus belajar yang part paling susah orang kata, part bukit. okay, i admit susah gak la. but later bila da drive alone, it's quite okay. bangga jap, tuptup, hah, undur2. aduih, tak lepas. tu la, baru okay ckit nak bangga. aduh. huuhuu. xp

try lagi, makin lama makin okay. paling teruk 3 kali undur. time tu, rasa nak menjerit. cemas. dalam hati cakap, 'ta de sape ke nk tolong ni? ta lepas weh.' haha. okay, tarik nafas, lepas. slow slow, tekan clutch, tekan brek, tarik hand break. tekan minyak, naik clutch ckit, fuhh, lepas! lega. then wat lagi sekali, lepas. haa, gembira. pusing banyak kali, yes! lepas lagi and lepas and lepas.

okay, boring naik bukit, wat reverse sekali, then sambung balik. then, balik kul 3. okay, confidence da mningkat. huu. memang syok la, bile dapat drive dgn baik ari ni walaupun mula2 agak cemas sebab banyak kete. but time balik, i can drive well. yeah, tingkatkan lagi prestasi okay. ;)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.