Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


jatuh.

Thursday, 28 January 2010 | 21:12:00 | 0 comment(s)

okae. byk btul yg terjadi spjg mggu ni.
perkara yg memalukan.
huu. sgt byk.

1st, tme event boling uh. bola boling jtuh ke blkg and si minah yg bercakap main lepas je. bongok ar die.

2nd, aku hmpir tergelincir kat PKNS dgn bgnn NR sbb lantai basah baru lepas ujan and de plak bdk laki kat situ.

3rd, aku tersepak guni kat tgkt 8 kat menara sbb da lmbt and terjatuh tnpa smpat aku cover. melutut and aku terus bgn tak pndg sekeliling da. asma, nas and bbrpa stdent nmpk. pura2 mcm xde pape. and boleh plak nas tnye kat klas, "aida, td lps kuar lif kau buat pe?" da tau, tnye plak. saje la tu. adeh, malu.

and byk lagi la. aku pon da tak ingat.

haa, malu kae. waheeda pon kata, "aida, ko ni byk betul malukan aku." tu la aku pon tak tau byk betul yg terjadi mggu ni. but2 pura pura tak de pape sudah. huu.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.