Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


sambungan...

Monday, 22 February 2010 | 14:06:00 | 0 comment(s)

*continue from prev post....
tak tahu pukul berapa. tetibe dikejutkan oleh raihan and zai.
ingatkan da kul 3, turn jaga sentri. rupanya awal lagi.
rsanya kul 2 lebih kot.
setiap khemah dikejutkan berperingkat.
agak terkejut bila bangun tidur, keluar khemah je nmpak en lan, abg zam and tn ariffin.

semua berkumpul. kitorang dikejutkan dengan berita kehilangan duit.
bukan sikit. banyak giler. rm500.
duit tu kak nada sebagai ketua program bg dekat kak ekin sebab tak berani pegang duit byk.
selepas di spotcheck, duit tu dijumpai dekat *N, *Z ngan *S (1 khemah). -nma adalah dirahsiakan.
terkejut jugakla. takkan lah diorng ni sanggup curi.
tn, pakcik, abg zam da bengang da.
selepas disoal siasat, masing2 tak mengaku.
memang kena kutuk abis la. tak percaya diorang sanggup wat macam tu.
tp, bila tengok muka *S, muka ia memang muka takut. macam orang bersalah.
tp tak nak mengaku. dituduhnya *A, rakan sekhemah.

masing2 menidakkan. hampir berlaku adegan bergaduh oleh *A & *S.
time tu, orang tak tahan. terus nangis teruk. takut sangat.
risau klu diorang bergaduh.
syira terpaksa tenangkan aku. aku tak henti menangis. badan menggigil. takut.

then, tn ariffin suruh abg zam telefon polis pngkor.
biar jadi kes polis. kitorang mungkin akan balik esoknya.
tp bila *S disuruh beri penerangan, rupa- rupanya. tu adalah simulasi.
hanya rancangan semata2.
dirancang oleh tn ariffin, abg zam, pakcik, kak ekin ngan *S.
rmai tertipu. menyangkakan tu betul2 berlaku.
pandai betul diorang berlakon.
cian kat *N ngan *Z, tak pasal2 jadi kambing korban.
mesti diorang risau giler klu tetiba diorang dijadikan suspek.

kul 340 am, masing2 bersurai.
aku stay utk terus jadi sentri sampai kul 400 am.
then, masuk khemah. tidur.

*continue......


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.