Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


pictures.

Saturday, 27 February 2010 | 17:42:00 | 0 comment(s)

here are some pictures kat pangkor. act banyak lagi. later akn upload lg ok.

sebelum bertolak: padang kawad

tiba di jeti lumut
muka ceria mereka;
da sampai, kenalah pasang khemah. klu tak, mna mau tido. ;)

aktiviti 1: A&D - macam2 aksi ada. de yg wat normal, de yg abseiling.

agak lama jugak nak tggu si zahid ni turun. sampaikan da 3 orang turun pon, dia masih lagi kat atas 2. huhu.
nik nak terbang ke? =Daku lebih prefer cara normal. gayat kot. malu aku nangis kena paksa ngan pakcik. yang membelakangkan diri tu aku.penonton dari bawah. ;)aksi berani mereka. thumbs up lah! ;)
aktiviti 2: melepaskan diri dari tali dan mencari rakan team dengan menutup mata

aktiviti 3: mencari khazanah berharga dalam pasir. nak tau pe? 3 biji telur. =)

pasang strategi dulu ye. ;)
pe lagi? gali jangan tak gali. ;)
my team tak dapat jumpa harta berharga tu. gali punya gali pon tak jumpa. at last, 2 jumpa. tapi lagi 1 entah. yang tanam tu pon tak jumpa. but keesokan harinya, telur tu dijumpai. ;)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.