Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


berbunga

Monday, 22 March 2010 | 22:41:00 | 1 comment(s)

bila teringat, pasti tersenyum. haha.
merepek je. tak ada pape pon.
cuma org yang saya suke tgk tu kenal saya lagi rupanya. ;)

kan dlu saya terpilih masuk navy. time tu dia yang uruskan kitorang.
saja cari dia kat fb. jmpe, trus add.
then, smlm dia bg msg. tak sangka plak, dia kenal lagi.
sdgkan saya msuk navy smggu je pon.
tu pon, blum de induction lagi.
kiranye, tak rasmi lagi lah.

cme 1 kali je la, kitorang kat foyer teratai 3 face to face bersama dengan roomate ku dlu ketika join navy.
suke2. dia kata muka saya mcm kwn die.
so sng nak ingat.
ala, malu la plak. saya da la selalu usha dia klu de event teratai.
dia perasan rasanya. huu.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.