Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


pe plak lagi ni...

Tuesday, 30 March 2010 | 22:48:00 | 0 comment(s)

pe plak ni? saat akhir mcm ni mne bleh de masalah lagi.
bkn mslh kecik, mslh besar kot. besar punye.
PA sistem mbsa rosak. abis tu, kitorang pnye dinner sabtu ni mcm ne?
postpone? tak mungkin, melibatkan byk benda tu.
cari tmpat baru? tak sempat. ari ni da tak kira. so 3 ari je lagi.

keputusannya, deal balik dgn mbsa.
klu diorg tak solve kn jgk, siap diorg.
pe diorg ingt kitorg ni pe. sesuka ati je nak sruh kita cuba cari alternatif lain.

weh, mslh pihak sana, pihak sana la selesaikan.
kite da byr kot. FULL AMOUNT lagi.
hah, kan da gne capital letter.

so, hrp2 pihak sana dpt selesaikan dgn segera.
klu tak, naya kitorang.
oh tidak, tak suka bila time organise event jadi macam ni.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.