Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


perihal dewan bankuet MBSA

Wednesday, 3 March 2010 | 09:52:00 | 0 comment(s)

dinner sispa thn ni akan dibuat kat Dewan MBSA.
aku da tgk isnin lepas.
yang buat aku tertarik, cuma lampu chandelier je.
kseluruhan sangat tidak memuaskan.

dengan keadaan dewan yang memang nmpk lama.
tak de bilik persalinan utk kitorang, stor yang tak macam stor utk kitorang tumpang barang.
backdrop kena sendiri. stage yang nmpk buruk.
tak pasal2 kitorang kena fikir pasal nak cari kain plak, nk cover stage.
byk cost ni. mne nk cari duit. haih.

terus trg, aku tak setuju.
aku rasa klu nak compare dgn de palma hotel, better lg de palma.
lg murah. sewa dewan tak sampai RM 1000 pon.
dewan MBSA rm3500.
plus duit cagaran lg rm1000.
catering da la luar. aduiyai.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.