Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


seronok.

Sunday, 28 March 2010 | 10:32:00 | 0 comment(s)

seronok. senyum smpai ke telinga. =) vdeo bufday yg nani ngan fifa bg for my bufday last 2 years da tak hidden da. haha. virus jahat! ko kalah. saya da jumpa file tu balik. haha. berbaloi bagi kak aida pinjam my pndrive. tak tahu laptop sape yg ajaib tu yg wat file yg kena attack virus tu appear balik. da berbulan2 kot. dari sem lepas. huu.

pe yg excited nye vdeo tu de wish khas from somone who i admired soo much kat matrik dulu. ingat lagi my post sebelum2 ni, about a guy name purplish? dia la yang wish. okay, bile tgk vdeo tu balik, sumpah rindu kat diorang. bff kat matrik dlu. kita jauh, tp dlam hati dekat ok. ;)

simple, but saya terharu. tq2 korang! ily & imy!





Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.