Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


banyak kerenah

Friday, 16 April 2010 | 10:08:00 | 0 comment(s)

ingatkan ble 1 week b4 final ni, da boleh senang lenang. study je. tp ttbe de assgnment last minit. project work marketing. klu senang nak buat, tak pe la jgk.
kitorang 1 classmate bengang sbb assignment last minit. da la kena cari 1 produk. then, dptkan maklumat about the product. msti relatekan product 2 dgn pe yg kitorang bljr from the 1st chapter until the last one.
but, pe yang lagi memeningkan, bkn semua maklumat kitorang boleh dpt from internet. yg detail2, dlm2 tu, takkan de kat internet plak kan. mstilah rhsia sykt.
susahnye. kitorang nak buat bata, tp banyak maklumat tak de. avon, mdm tak bg. gardenia, macam tak boleh je.
so, kitorang stick je dgn bata. pandai2la taram mana yang boleh. huu.
kena submit next week, bru tau dis week. mmg kerja gila.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.