Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


mencarut

Friday, 9 April 2010 | 20:53:00 | 0 comment(s)

sungguh menyampah. bodoh, senget, smue de.
dari pg tadi mulut ni nak menyumpah seranah. mencarut.
1st sbb teratai 3 tak de air since morning. macam siot je.
da la bru 2nd day off, senget kan.
and psst, saya tak mandi pagi tadi. go for eco class tak mandi. haha.
terpaksa la. klu ikut rasa hati, mmg nak ponteng pon.
yela, da pukul 945, mne smpat nak g blok lain tumpang mandi.
& dssbkan perlu htr eco project work.
so, redah je la. sembur perfume byk2. =D

2nd, da plan nak balik. i miss home badly.
tp mmg siot betul la bila saya dipaksa utk pergi kursus org awam tomorrow until evening sbb tak g opa/ lat medan.
hello, mne boleh!! npe de nama yang terlepas sdgkan diorg tak g salah satu??!
siot, bodoh, bengong.

sorry, hari ni mmg hari mencarut saya.
huaa! mmg nak menangis je. da bgtau mak nak balik esok. but tuptup after maghrib tdi, my name de dlm list.
mmg la de sijil, but tak nak!! rumah tu lagi best.
saya dipaksa, mjadi mgsa keadaan. nak menangis.
sumpah menyampah kat mereka2 yg meletakkan nama saya dlm list kursus. huh!!


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.