Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


aku sayang korang. korang sayang aku tak? ngeh ngeh ^_^

Tuesday, 18 May 2010 | 22:36:00 | 6 comment(s)


to my readers, yang setia atau tak setia. yg sudi berkunjung ke blog a untuk aida, terima kasih byk2. dulu yang hanya satu warna kini da berwarna warni dengan adanya korang semua. ecece~ ;p. dlu mmg malas la nak tulis entri. tp bile da rmai sudi jejakkan kaki ke blog ni, kerajinan itu bertambah. makin seronok rasanya. haha. okae la saje je nak bermadah madah jap. nak bgtau ni, maybe org akan update entri lambat ckit. ni je entri utk hari ni. sgt letih sbb bru je balik. ngantukss. esok i'll try to post new entry ok.

nmpk ni? wait for my next post ea. gonna miss u all. haha.
i♥U all.

mmuahxx,
aida purplish. :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish 2013.