Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


burung hantu

Friday, 7 May 2010 | 22:54:00 | 2 comment(s)

okay. dsbbkan saya da abis exam. cuti pon da mula. so, saya ingat malam ni saya nak stay up. saya tak nak tidur. saya nak berseronok puas2. heh~~ saya nak tgk tv, on9 and tgk movie. hmm. mgkin juga saya akan baca novel. mggu ni, tidur saya tak cukup. sbb exam week kan. biasa la, belajar malam. stay up. hehe. ni kan lg, tak nak tidur. bertambah, berganda la tak cukup tidurnya. tak pe, esok saya ganti tidur ok. sampai saya puas. huhu. dsbbkn tajuk entri saya ni 'burung hantu', so, nah. saya letak gmbr burung hantu. saya letak gmbr katun je. sbb saya takut tgk gmbr burung hantu betul. nnt lagi susah misi saya nak berjaga malam. sbb takut. hehe.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.