Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


cutiku baru bermula.

Friday, 7 May 2010 | 17:49:00 | 1 comment(s)

exam abis. cuti pun bermula. yeay! Very excited Pictures, Images and Photos
seronok, da smpai umah. trus open lappy. on9 la.
haha. tak menyempat. ;p

oh ye, pg td paper akaun. soalan mcm susah. tp nmpk mcm sng.
haa, mcm mne tu. saya tak de perasaan ok.
tak tau la pe yg sya jwb tu betul ke tak.
skrg ni, tawakal je. i tried my best.
kite tggu je la result nnti.

hmm. plan cuti nak buat ape ye?
my sis tak balik lagi. dia still kat uitm jengka.
11hb bru balik. coz die de meeting JPK.
so, tak boleh shopping. tggu die balik dlu.

saya tak sbr nak baca novel. da lme beli, tak terbaca.
esok nak start la. tak sabar2!! very excited Pictures, Images and Photos
and tak sbr jgk nak beli novel baru.
ari tu jumpa byk novel baru yang best. hehe.
pasal novel, saya tak kisah berbelanja lebih. :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.