Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


dot dot dot

Sunday, 16 May 2010 | 09:13:00 | 0 comment(s)

i'm not in kl. sje nak mengade2 ikut my father to pahang. smbil2 tu boleh hantar my sis balik ke kampus. rajin betul nak amik intersesi. kalau aku, mne snggup. da la curi time cuti. hmm. kalau ikutkan pagi tadi mmg bermalas malasan nak bgn. maklum la, anak dara sorg ni da terbiasa bgn tengahari buta. tidur macam biasa la kan. kul 2 pagi ke atas baru nak masuk tidur. huhu~~ tapi disebabkan mau breakfast [da lme tak breakfast kat hotel. ;p], bgn jugak la. terus semangat bngun nak breakfast. but tak kenyang la. hotel cantek, but murah la. coz hotel lain mmg da penuh. so, stay je kat seasons view hotel ni. pilihan yg de cuma nasi lemak or western food je. or okae. tak boleh pilih dua2. so, mak, aku and adik choose la nasi lemak. ingat boleh la kenyang. tp nasi lemak nye, sikit sangat. makan je la. tengok de orang tu makan western, mcm sedap je. lagi kenyang kot rsenye. sosej, telur ngan roti. ntah la. tgh2 makan tu, gedebak!! mak aii, bunyi ape tu, kuat betul. usha2, tengok2 de indian girl tu terhantuk pintu cermin. punye la malu dia. tersengih malu je. adeh, tak nampak ke kak. rsenya tak la lutsinar sgt pon cermin pintu tu. berangan la ni. heheh~~ my adik skrg plak sdg bermalas malasan atas katil. sambung tidur dia. tak tau la dia tidur kul bpe malam tadi. kalau dia, lagi la liat nak bgn. kejut2 pon, boleh wat sakit hati je. buka mata sikit, smbg tidur. tu je nak berstorie morry. my story kali ni quite boring ckit an. tak tau nak tulis pe. okae. adios. berjumpa lagi nnty. hee~ :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.