Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


girls love shopping

Sunday, 16 May 2010 | 10:44:00 | 2 comment(s)

*piggie pon suke shopping. hee~

perempuan mmg tak dpt diasingkan dengan shopping. asal shopping je, perempuan. lagi2 kalau de sale an. huhu. so, disebabkan da cuti sem ni, and boleh la kire gian ckit utk bershopping. err, window shopping jgk. hee~ jmaat ari tu, aku an adik aku berjalan la ke sunway. walaupon jauh, but tak kesah la. bkn selalu. lagipon, situ banyak pilihan. pagi lagi kitorang da bertolak. ta de lesen, so, naik LRT je la. setia dgn transportation tuh. hehe. then dari kelana jaya, kitorang naik bas. smpai kul 1100 tak silap. aku tak de nak beli sgt. coz time tu, mood utk bershopping tak de. walaupon aku mmg berkenan, tp aku hlg diri aku dari membeli. mcm syg duit plak. tak smpai hati huhu.

my sis, die cari sneakers actually. but tak jumpa yg dia berkenan. so, dia just beli bag je. forever21. pergh, mahal kot. kalau aku, tak snggup. murah sudah. hehe. hmm. aku nak cari cardigan sebenarnye. tp cari2 tak jumpa la yang labuh pnye. klau de pon, yg mahal tiptop pnye la. rm100+, tak sggup ai. masuk kat satu shop ni, jumpa. tp labuh sgt, bwh lutut, huduh plak tgk. last2 beli yg offer 2 for rm75. yg biasa la. aku beli 1, my sis 1.

masuk miss T, cute kot bag. fikir2, nak beli sbnrnye. but tgk purse, comel kot. lgpon da lme tak tukar purse. so, tak jd beli bag, beli purse. tak pe la bag kemudian. aku nak cari sandal. tp tak de yg berkenan. yg berkenan pon, yg mcm wedges punye. org nak pkai g kelas. takkan nak berjalan lalu bukit pkai yg tggi2. sakit kaki ai. tak jumpe. and semalam tengok kat kuantan parade, lawa sandal uh. nasib bek de saiz. okae kak, saya beli. kuar duit, byr. and sandal itu milik saya. :)




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.