Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


juara AF8 menjadi milik SHAHIR

Saturday, 22 May 2010 | 23:56:00 | 0 comment(s)

diumumkan juara akademi fantasia musim ke 8 jatuh kepada......

SHAHIR!!!


boleh aku melompat sekarang? haha. wahh. gembira rasanya bila pelajar kesayanganku ni menjadi juara. cayalah shahir. i lapp u berry much! ♥ ;D


aku mmg jatuh cintan la dgn mamat ni. bak kata orang, dia mmg ada pakej. hehe. aku suke gler dgn suara dia. penuh kejantanan. sedapp didengar. hehe. tau, time dia nyanyi tu aku dpt rasa tau. feel abis la. mata pon berair. eh, tp tidakla sampai menitiskan air mata. huhu.


oh, lagu dia sgtt sedap. i like! and tadi tengok video klip lagu single dia ni. pergh, cantik abis la. seronok tengok. shahir pon nmpk encem dlm video tu. korang setuju? ;)

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

(ulang chorus)

Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

tahniah utk shahir! :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.