Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


malam ni nak tidur pukul berapa?

Wednesday, 12 May 2010 | 00:42:00 | 0 comment(s)

cuti semester pun baru bermula. time nak exam, tidur tak cukup. ingatkan da abis exam ni boleh la ganti tidur tu. tp anak dara sorang ni, cuti ni lagilah lambat tidurnye. dari ari tu, sampai semalam, mesti tidur kul 3 lebih nak pukul 4 pagi. ei, cik kak, tak ngantuk ke? akibatnya, macam biasa la. bgn sah sah la lambat. bila matahari da tegak atas kepala. nasib baik la mak keje, kalau tak, ari2 kena bebel, anak dara sorang ni bgn lambat. hee~ mlm ni nak tidur kul bpe plak?


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.