Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


melompat suke hati

Monday, 3 May 2010 | 23:34:00 | 4 comment(s)

sblm ni, jenguk2 blog org lain, jealous pon de. tertanye2 jugak, 'nape ta de org nak bg saya award?' huhu. 'bile la masanya saya akan dpt award?'

and nah, blogger yang baik hati telah memberikan saya award ni. wah, terharu rasanye. buka je blog ari ni. i got awards babe. bkn 1, tp 2. haha.

taraa!! 1st award dari hizami.
"best blogger award"

da dpt award, kena la berkongsi kegembiran dengan mereka yang lain. =p

5 penerima award yang bertuah ^_^
1. fazilzurakil
2. aina (dot) com ♥
3. sachi-asukai
4. ida
5. kaizen shinobi

2nd award dari mizkadiah
"beautiful blogger award"

b4 bagi award ni kat blogger lain, tengok syarat ni dlu ye. huhu. ni atas permintaan pemberi award sebelum ni. ;)

1. Buat entry pasal award ini.

2. Copy badge 'Beautiful Blogger Award'.

3.Ucap terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut.

4.Senaraikan 15 blogger penerima award yang baru.

banyaknye sampai 15. susah den nak buat pilihan ai. huhu.
so, berdasarkan jari di tangan juri ni, 15 penerima award bertuah yg kire mmg chantek la blog nye. ^_^
1. liyana lunia
2. azrul hisham
3. rara; candyfloss
4. miss lolly
5. bella
6. jana chibi
7. angah
8. aily
9. aiz
10. myravea
11. hani syahirah
12. sweetymui2
13. laman berys
14. ev
15. zida

tp an, tengok awards ni. wah, terasa bangga plak.
haha. sengal.

kepada hizami dan mizkadiah, thxx thxx. lain kali bagi lagi :)



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.