Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


myravea tinggalkan wasiat utk aku

Thursday, 13 May 2010 | 16:46:00 | 2 comment(s)

hah?! aku dpt wasiat! biar betul. jap, tenyeh mata. betul la, ni mmg wasiat utk aku. korg terkejut? aku pon terkejut. haha. ~~tak boleh blah betul la aku ni. bukak2 je gmbr lembu. eh2, mr. cow la. ;p

1.Thank & link the person that gave you the mr. Cow

dkt title terang benderang aku letak nama org yang bg aku wasiat ni. cik myravea, thxx ye. lombuu ni sedap ni. boleh masak rendang daging. ;p

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or 7 paling tak

active

atin

tun teja

leelee

miz kadiah

haneem

atty

hanakira

3. Bagi tau diorang ni yg diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

4. cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

main2 kuku, makan, baring

5. Makanan pelik yang pernah anda makan

mknn tak de lagi la. tp minuman tu penah la. tak sedap lgsung. teguk sikit, nak muntah.

6. cuba bg tau brp orng dah kawan anda kat FACEBOOK

519.

7. paberet soalan ni.....camner korng berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

adeh, citer lama ni. kena bukak buku lama balek. huhu~~

dari kawan. kitorang rapat pon sbb nk kenenkan kawan aku dgn kwn dia. tuptup, kitorang plak termelekat. haha.



okay, wasiat pon da dibuat. mana mr. cow nye myravea? hehe.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.