Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


tag dari penulis blog seni itu indah

Wednesday, 26 May 2010 | 16:31:00 | 3 comment(s)

hari tu, empunya blog seni itu indah bagi aku tag ni. maaf la ye sebab lambat masuk entri. guna broadband da terover limit. haha. oh, lembapnya. aku nak download lagu pon amik masa lma. lalala. beserta dgn tag ni, disertakan la sekali dgn award di bawah ni. katanya, award ini utk puteri/putera intan terpilih. wah, aku tergolong dlm puteri intan itu. hehe. terima kasih la ye kepada cik blog itu sbb menambahkan lagi award dlm blog ku ini. :)


okay, tanpa berlengah masa lagi (dsbbkn aku pon da amik masa berhari hari b4 jawab tag ni), kita terus kepada soalan tag yg diberi:

1.kenapa follow blog SeNi Itu InDaH?
aku pon tak ingat bila aku follow blog ni. byk sgt blog yg aku follow. ataupon, aku yg difollow? ntah. huhu. tak tau nak jawab pe la. (boleh terima x jawapan ni?)

2. apa yang anda impikan dalam hidup anda?
menjadi seorang penulis. wakaka~ tak la, pastinya impian aku utk mencapai cita2. :)

3. siapa yang bermakna dalam hidup anda?
keluarga. mereka menjadi keutamaanku.

4. apa aktiviti masa lapang anda dan mengapa?
baca novel. tapi tu pon bila aku de mood. tak kisah la novel tu da baca ke belum. and beronline - blogging pastinya. :)

5. Apa anda buat jika susah nak tidur?
aku ni mmg jenis yg pyh nak tidur. baring, pejam mata, peluk2 bantal, tak mau lelap jugak. agak amik masa la. kdg2 sejam lebih pon tak terlelap lagi. bila tak boleh tidur tu, aku berangan je. huu~

6. Apa perkara yang anda buat sebelum tidur & selepas terjaga dari tidur?
bukak laptop. online / tgk drama korea.

7. apa pandangan anda terhadap orang yang suka mengikut emosi, hawa nafsu (amarah) dari akal fikiran?
tak tahu nak jwb. sbb aku pon kdg2 mcm tu. kihkih.

8. bagaimana caranya anda atasi stress?
menangis kot. sbb kebiasaannya, bila aku rasa aku tertekan, aku akan menangis. nak jerit, nnti org kata apa plak. hehe.

9. siapa orang yang anda kagumi dalam dunia ni?
ayah aku, Dato' Onn Jaafar & Tun Dr Mahathir.

10. Apa yang anda harapkan dari blog SENI itu INDAH & penulisnya? mengharapkan supaya perhubungan ini kekal sampai bila2. ;)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.