Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


uh uh, usia mereka suda bertambah

Thursday, 20 May 2010 | 10:46:00 | 0 comment(s)

happy bufday to you;
happy bufday to you;
happy bufday to sina and cikgu fathiri;

happy bufday to you.

clap clap utk mereka. yeay. ;p

actually, bufday sina ni 18 mei and cikgu fathiri semalam. but ari ni baru nak post entri ni. oh story morry sikit la pasal diorang ni. sina ni kawan aku kat puteri ampang dlu. kawan rapat la. seronok kawan dengan dia. dia byk tolong aku. pe je masalah aku, aku lebih senang story kat dia. but kitorang lost contact jap. dia tukar num tak bgtau. so, mmg tak tau nak contact dia mcm ne. at last, jumpe dia kat fb. :)

cikgu fathiri ni plak cikgu tuisyen aku dlu. kitorang mmg rapat. jangan nak bergosip plak ye. huhu. seronok sangat dengan cikgu ni. dia sangat kelakar, sporting and gila gila. umur da 32 tahun dis year, but rasanya perangai giler2 dia tak berubah lagi. macam kanak2. comel je. i admire him so much. dlu dia ajr subj sej, geo and bm. cikgu ni byk bntu kitorang. teringat dlu2, kitorang 4 org selalu datang awal g tuisyen. abis je kelas, terus bedezzup g tuisyen dgn bju skola. kitorang tak kisah langsung. yela tuisyen start kul 230pm. abis sekola, 110pm. balik kang tergesa2 je nak siap. kitorang suke tolong klipkan nota. mmg seronok la. proud to be part of PTSG. do miss them. =D


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.