Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


6 days 5 nights at sabah was awesome: day 4 - 1 night at Labuan

Wednesday, 16 June 2010 | 07:45:00 | 5 comment(s)

yuhuu! dapat pergi Labuan plak. seronok seronok. ngee~~. walaupun 1 malam saja. memandu 2 jam ke Menumbok. then naik bot laju. tak naik feri sebab lambat. plus, lama la. tak tahan pening. bot laju 30 minit saja. kali ini, wife Pak Cik Roy follow sekali. semua sekali pergi, 12 orang. kitorang stay kat Beta Apartment Service. ambil bilik besar, 3 rooms. sampai saja, ah laparnya. mahu makan. lepas tu, kitorang terus jalan jalan ke bandar Labuan. nak shopping baju raya. hehe. ayah yang suruh beli dekat sana. walaupun harganya mahal. tapi, choice sedikit sangat la. susah nak pilih. yang cantik, harganya, wah, mahal sungguh! akhirnya jumpa jugak. sepasang kain RM120. free kain linen. okaylah kot.

then, cari t-shirt. tapi tak ada saiz for me. dah cantik dah. sayangnya.. yang tak berapa cantik, ada la. tak jadi beli. dah beli beli, kitorang baliklah. shopping complex sebelah apartment tu saja. so, turun kat situ, pusing pusing. aku dengan ecah jalan sendiri. nak makan pizza sebab lapar. seronoknya melantak pizza. kenyang. :)

malam tu, buat pertama kalinya aku tidur awal. 9.00 malam sudah masuk tidur. awal tak awal. tapi kat sana matahari capat naik. so, kena tidur awal sebab nak kena bangun awal.

will be continued : 6 days 5 nights at sabah was awesome - day 5 ...


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.