Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


6 days 5 nights at sabah was awesome: day 6 - bye bye sabah. seronok mencuci mata tengok pramugara comel

Wednesday, 16 June 2010 | 12:23:00 | 2 comment(s)

Last day aku di sabah. pagi tu, masing masing sibuk mengemas barang. dah susun susun, tengok tengok bukan main banyak. pergi bawa sedikit, balik bukan main berat beg. penuh. tak tahu nak susun macam mana dah. usaha mampatkan lagi selagi terdaya. haha. flight 3.45 pm. pagi tu, 8.00 pagi semua dah siap untuk sarapan. pak cik Zaki belanja breakfast. katanya nak bagi kitorang rasa nasi kuning, makanan tradisi. macam pulut kuning je. tapi nasilah. well, boleh tahan sedapnya. habis 1 pinggan. haha. melantak habislah kau. manalah tak gemuk. ;p

mulanya cuma opah dengan opah chu je yang nak pergi pasar kering. dah alang alang, and untuk memudahkan, semua orang pergi. sempat juga aku beli cenderahati dari sabah. sebagai kenangan. :). then, kitorang dibawa sekejap untuk melihat pearl harbor. pak cik zaki yang suruh pergi situ. cantik lah ai tempat tu. kan best kalau dapat stay situ. kihkih.

pukul 1.oo pm lagi kami dah terpacak di lapangan terbang. hai, lama lah pulak nak kena tunggu. dah naik flight, tengok tengok ada pramugara kacak la. wah wah! seronok bukan main. bolehlah usha mata. hehehe. setiap kali dia lalu, tak lepas mata ni. gatal sungguh. xp

okay, overall, vacation to sabah memang awesome! tak tahu lagi kalau berpeluang pergi lagi ke tak. bye bye sabah. hello back to kl =)

Pearl Harbor


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.