Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


aku ingin menangis boleh?

Tuesday, 1 June 2010 | 22:38:00 | 0 comment(s)


sedih giler giler giler sedih. my classmate cdg nak buat reunion. dlm bln jun la. ramai cdg buat 8hb. but aku tak boleh. time tu aku tak de. de kat sabah! uwaaa! sedih sgt. reunion class je yg aku tunggu2, tak sbr2 nak join. reunion batch, aku malas nak turun. tp, tak dpt turun plak. da la lme sgt tak jumpa korang. i miss u guys so much! sgt2, ketat2 rindu korang. but klu diorang still on jgk tarikh tu, terima je la. korang korang have fun je la nnti. sedey. uhuhu ='(


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.