Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


selipar jepun pink giveaways - mahu plushies itu

Tuesday, 22 June 2010 | 20:19:00 | 0 comment(s)

nak rebut 2 plushies ini. :)

terjumpa blog selipar jepun pink ni.
ada giveaways.
usha la kejap.
aduh, comel betul.
tertarik aku untuk join.
kalau dapat ini plushies, peluk peluk best oh. :)

korang nak rebut plushies ni jugak?
simple je. tinggalkan komen kat blog selipur jepun pink. *click*
sebarkan giveaway ni kat blog korang.
simple tak simple? hehe.

ouh, please take a note yang giveaways ni sampai 30 June 2010 je.
undian akan dibuat pada 1 Julai 2010.
plushies ni untuk 2 peserta yang bertuah sahaja.

sila la beramai ramai join. =D


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.