Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


sweet 20, girlfriend =)

Saturday, 19 June 2010 | 16:06:00 | 4 comment(s)

birthday girl; Nur Atiqah bt Mohd Muzli
known her since semester 1 in UiTM.


happy 20th birthday tiqa!

here my words for you;
happy birthday tiqa comel! dah 20 tahun dah. tak boleh macam budak budak lagi. hehe. thanks for cheering and be friends with me. thanks for being part of mine. awak kawan yang sangat istimewa. setiap kali saya sedih, awak faham. selalu ada. bila saya ada masalah, awak akan tolong. awak kawan yang baik. walaupun awak tak pernah pun baca blog ini, saya nak awak tahu, saya sayang awak. saya sangat appreciate awak sebagai kawan saya. happy and smile always. semoga hari ini menjadi hari yang teristimewa untuk awak. selamat hari jadi!

and this is specially dedicated for you:

happy birthday to you;
happy birthday to you;
happy birthday to tiqa;
happy birthay to you.

*clap clap hand* :)

~ouh hari ini jugak birthday fiqa.
also my classmate.
Happy bufday Nur Afiqah! wish you happiness and success yeah! =)




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.