Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


bila lappy depan mata, semua kerja bertangguh

Thursday, 22 July 2010 | 21:16:00 | 0 comment(s)

once laptop dibuka, semua kerja bertangguh. setuju tak? huhu. macam aku, dulu aku tak ada broadband ni. so, laptop sangat lah jarang dibuka. tapi start sem lepas, ayah belikan aku broaband, mulalah aku addicted. sehari tak online, tak sah. akibatnya, kerja bertangguh. kalau sikit tak apa lah, tapi even kerja bertimbun pon, boleh buat ignore je. kononnya, nak online sekejap je la. 30 minit maximum. lepas 30 minit, eh eh. tambah la lagi masa tu. syok syok online, tak sedar masa berlalu dengan pantas. mata pon dah merah, mulut tah henti henti menguap. tandanya nak masuk tidur. tapi, kerja tak bersentuh. nak tak nak, tutup lappy, bukak buku, buat kerja. huhu.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.