Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


chang! lucky draw by rina

Sunday, 11 July 2010 | 13:15:00 | 2 comment(s)

tak ada idea nak post entry baru.
cuma usha usha blog.
jumpa pasal lucky draw kat blog cik ailebiu.
'lucky draw by rina.'
teringin pulak nak join. huu.

nak join, kena ikut step2 yang cik rina ni suruh:

1st Step:
Letak 2 banner ni dekat sidebar

rinastories

rinawardrobe


2nd Step
Letak kedua-dua link di bawah di link list

http://rinastories.blogspot.com
http://rinawardrobe.blogspot.com

3rd Step
Buat 1 entry berkenaan dengan contest ni
dan letak sekali kedua-dua banner tadi dalam entry.

4th Step
Tinggal kan link post korang di ruangan komen bawah ni

Optional Step
add rina kat facebook (Rina Blogshop)
Jadi follower rina

attention!
due date: 15 July 2010

lucky draw to 20 lucky peoples

beware this!
kalau tak cukup syarat, automatik, penyertaan anda akan dibatalkan.






Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.