Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


hide and seek

Thursday, 15 July 2010 | 20:02:00 | 5 comment(s)

nak tahu something tak? meh sini dekat sikit. perasan tak something yang lain sikit kat blog aku ni? tak perasan? ala. cuba lah korang cari apa yang lainnya. jumpa tak? huhu. ni hah, nak story sikit ni. korang mesti tercari cari shoutmix box aku kan. sorry la ye, aku dah padam dah pun shoutmix box aku ni. haa. tak boleh la korang memekak lagi kat situ kan. huhu. bukan apa, buat semak je. so, sebagai penyelesaiannya, aku dah selitkan kat mana mana ruang yang boleh diselit. nampak? haaa. kat situ, korang dipersilakanlah untuk memekak sebebas dan sepuas puasnya. haha. x)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.