Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


hutang award

Tuesday, 20 July 2010 | 22:21:00 | 2 comment(s)



aku suka tangguh tangguh. sebab tu la aku banyak berhutang ni. huhu. kali ni aku nak langsaikan hutang dari blogger yang agak rajin mengomen di blog aku, xazryx. but before tu, kena la jawab soalan soalan yang kira agak mencabar jugak ni. huhu.

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
diibaratkan seperti blogger blogger yang dulunya masih baru dan menulis entry ringkas, kini menulis entry yang lebih panjang. :)

FILEM bergerak tanpa henti
blogger yang setia berblogging. sentiasa update blog.

LOGO bulat berkelip-kelip
once blogger buat blog, mereka akan addicted. x)

jawapan yang tak kreatif. sekadar menjawab apa yang terlintas je. huhu.




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.