Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


hutang tag

Thursday, 8 July 2010 | 21:13:00 | 0 comment(s)

kali ni aku nak langsaikan hutang tag pulak.
dah lama dah pon.
tapi malas gila nak tulis post pasal ni.
ekekeke. tak de masa la.
online pon kejap je. huhu.

to misshoho;
sorry eh baru nak jawab tag ni.
dah berhabuk dah pon.
terperam lama lama. huhu.

1. Adakah anda rasa anda hot?
hot? tak la. rasa glamour je. kihkihkih. ;p

2. Update wallpaper yang anda gunakan sekarang .


3. Cerita pasal gambar ni .
kak cik yang letak ni sbg wallpaper. sbb dia yg rajin cari gambar gambar comel. kita ikut je. :)

4 . Kali terakhir makan piza .
time kat labuan. bulan 5 ari tu. lepas shopping, aku dgn ecah terasa nak makan pizza. sedap betul! xp

5.Lagu terakhir yang anda dengar?
lagu CNBlue. dgr dari blog misshoho. huhu.

6 . Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
layan lagu. fikir nak tulis post apa pulak lepas ni.

7. Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ?
kat rumah, orang panggil nyah. pernah dipanggil nurul, ai.

8 . Tag 5 orang . Sape yang nak kena tag ?
9 . Siapa orang no 1 pada anda ?
kawan baik aku. aku paling rapat dengan dia time skolah teknik dulu. tak boleh berpisah langsung dengan dia. ingat lagi, lepas dia keluar hostel, aku menangis gila gila dalam dorm. sekarang, dia satu u dengan aku. cuma sem ni aku tak berkesempatan jumpa dia lagi.

10 . Katakan sesuatu pada orang no 5 .
pon kawan sekolah teknik. kitorang dulu 1 dorm. orang kata kitorang kembar sbb muka hampir sama. tp, aku tak nmpk sama pon. kelas sama. katil pon atas bawah. mula mula orang confius. lama lama kenal, tau la mana aida, mana ain. uhu.

11 . No 3 ada hubungan dengan siapa ?
dgn aku la. friend relationship. huhu. best friend aku time skola teknik jugak. tp, kitorang tak contact each other dah.

12 . Bagaimana pula dengan orang no 2 ?
dia kawan matrik aku. budak bilik. orangnya kecik. manis. sekarang kat ump. tak tahu course apa. aku tak rapat sangat dengan dia dulu.

13 . Kata-kata cinta pada orang no 4 .
perlu ke aku ucapkan kata cinta? haha. sayang sudah. love u atin. hehehe.

14 . Berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag .
diorang tu semua kawan aku. kawan sekola and matrik. malas nak fikir panjang, tag diorang je la. huu.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.