Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


kontest lirik melayu 'love ya'

Sunday, 11 July 2010 | 22:24:00 | 4 comment(s)

aku ingin join contest lagi. kali ni dari Hurul Aini. kontest lirik melayu love ya. actually, lama dah kontest ni keluar. tapi, baru sekarang aku tergerak nak join. kuikuikui. aku memang minat group ss501 ni. disebabkan itu, lagi semangat lah aku nak join. lagi lagi pemenang kontest ni akan dapat album ss501. huu.

ya cinta

Yeah, ha, kita bermula lagi sekali di sini
teka siapa yang kembali ayuh
ini semuanya tentang kamu
saya akan membenci kamu tetapi saya mencintai kamu

jadi apa yang boleh saya buat
sekarang dengarkan

Ianya menyakitkan bila ku memandangmu,
sesak nafasku, sekarang pegang tanganku

Kenapa, bila orang itu tidak mencintai kamu?
Kenapa kamu tidak mengerti
sayang biarkan aku mencintaimu
ku pertaruhkan segalanya
bila ku berkata

kamu menjadikanku sempurna
walaupun jika dunia ini menjadi musuhku
tiada siapa yang dapat menggantikan dirimu


sayang biarkan aku mencintaimu ya
aku menunggu selama ini, maaf aku begitu berharap supaya hubungan kamu berakhir
lupakan dia, padamkan dia,
dia langsung tidak sepadan dengan kamu

oleh itu sayang, kembalilah ke pangkuanku
aku akan mengembirakan dirimu

Ianya menyakitkan bila ku memandangmu,
sesak nafas ku, sekarang pegang tanganku

Kenapa, bila orang itu tidak mencintai kamu?
Kenapa kamu tidak mengerti
sayang biarkan aku mencintaimu

ku mengharapkan kau berbahagia
walaupun berada di samping dia
ku percaya sekiranya kau gembira tanpaku di sisi, ianya sudah mencukupi

tapi ku lihat air matamu, ku lihat kesedihanmu,
ku cuba bertahan tapi tiada gunanya
kini ku tidak berdaya
ku tak dapat lepaskannya
ku perlu memilikimu
inilah destinasi kita


Ianya menyakitkan bila ku memandang dirimu,
sesak nafas ku, sekarang pegang tanganku
Kenapa, bila orang itu tidak mencintai kamu?
Kenapa kamu tidak mengerti
sayang biarkan aku mencintaimu

ku pertaruhkan segalanya, bila ku berkata
kamu menjadikanku sempurna
walaupun jika dunia ini menjadi musuhku,
tiada siapa yang dapat menggantikan dirimu
sayang, biarkan ku mencintaimu

kenapa kau tidak mengetahui?
kenapa mesti dia?
perhubungan yang menderitakan
ku tak sanggup melihatnya
lupakan cinta itu dari hatimu

tolonglah, lupakannya sekarang!
ku akan menyelamatkan dirimu daripada kesengsaraan
bila air matamu mengalir terpancar di cermin, tanpa bermaksud apa apa

hatiku seperti dicarik carik

aku boleh merentasi lautan

percayalah, bersaksikan syurga, cinta kita akan bersatu juga buat selamanya

Ianya menyakitkan bila ku memandangmu,
sesak nafas ku, hatiku sakit

Kenapa, bila orang itu tidak mencintai kamu?
Kenapa kamu tidak mengerti
sayang biarkan aku mencintaimu

ku pertaruhkan segalanya, bila ku berkata
kamu menjadikanku sempurna
walaupun jika dunia ini menjadi musuhku,
tiada siapa yang dapat menggantikan dirimu

sayang, biarkan ku mencintaimu


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.