Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


mood semalam masih tak stabil but better than kelmarin

Monday, 26 July 2010 | 11:50:00 | 0 comment(s)


wake up early in the morning. pray and read audit. then, online while download songs. eat nasi dagang for breakfast. rasa kenyang but try to habiskan. watch secret agent, ms oh and diariku shahir. awkward rasanya bila tak bercakap. but my mood upside down. tak nangis lagi. but sedih tu ada. mata very sembab. after going for traetment at 4, balik pukul 7 baru makan. beberapa suap, terasa tak nak makan. tapi, teruskan jugak sebab ada lauk udang sambal. opah masak lauk tempoyak sangat banyak. nak ambil, tapi, selera tu tak ada. sayangnya.. mom ask me about the treatment. ask me a lot of questions. and lastly, i cry bila dia dah naik atas. menangis senyap senyap kat dapur sambil cuba telan makanan. dalam bilik, i keep crying. solat, then siap balik kolej. emosi still tak stabil but better dari kelmarin..


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.