Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


ney ezzo' giveaway

Thursday, 8 July 2010 | 23:54:00 | 2 comment(s)

kali keempat aku join giveaway.
setakat ni aku tak berpeluang lagi menang apa apa hadiah.
tak kisah pon. (ye ke tak kisah?)
huhuhu..

kali ni aku nak cuba nasib lagi.
usha usha blog yang buat contest/ giveaway.
yang aku rasa aku boleh join, aku join.
seronok gak. x)


jom tengok syarat2 giveaway ni:

1) Korg kne jd follower blog ezzo ni.

2) Kne wat satu simple entry about dis giveaway.

3) Letakkn gmbr/banner d ats dlm entry & sidebar blog korg dan di link kn dgn http://sayesukedye.blogspot.com/2010/06/ney-ezzo-giveaway.html

4) Tgglkn link entry korg kt comment box utk saya terjah. =)

simple je kan? huu.

hadiah untuk 3 orang yang bertuah.
due date until 1 ogos 2010.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.