Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


pelajar suka memilih?

Wednesday, 7 July 2010 | 21:04:00 | 3 comment(s)

hari ni start class. means lecturer dah masuk.
today class start at 8.30 am.
AUD390. lecturer perempuan.
okay kot dgn beliau. cuma suara dia perlahan.
MAF325. perempuan jugak.
muka ia hampir sama dengan my ex-roomate kat melati.
she's kind. i think i like her.
but yang tak suka nya, it's all about PBL.
problem solve learning.
means that yang bukan lecturer yang ajar. but students themselves.
waa. aku dah la tak suka benda benda ni semua.
next week takkan ada kelas for far. but kena research maklumat coz after 2 weeks, we will present to others.
and submit report satu hal. 10 pages not including graph, table , etc..
banyak kot. huu.
last, TAX370.
i miss mdm Roszilah. but she tak ajar class f.
yg ajar the same lecturer yang ajar class f last sem.
lelaki. and my 1st impression about him teruk.
sorry, bukan nak kata apa.
nak buat macam mana kalau aku tak boleh terima.
now, sedang bertungkus lumus fahamkan tax. sbb tomorrow, dia nak bincang past year qs terus.
bdk kelas f sem lepas ada kata yg lecturer tu ajar tak fhm.
mampuslah macam ni.
baca, tak berapa faham. and now, aku mengantuk.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.