Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


selamat berhujung minggu bloggers! =)

Sunday, 22 August 2010 | 07:08:00 | 1 comment(s)

hai bloggers! morning. dah breakfast? eh eh, tanya soalan macam tak puasa pulak. huhu. bangun sahur tak pagi tadi? korang makan apa weh? aku bersahur dengan nescafe je. maklum lah orang bujang. ekekeke~~ ;p

hari ni dah hari ahad. selamat berhujung minggu! ^___^ so, apa plan korang hari ni? hari minggu ku di sini sangat membosankan. terperuk je dalam bilik. menghadap BUKU!! test weh. berturut turut. penat aku. lepas berhempas pulas malam tadi, pagi ni lepas sahur ingat nak tidur la kejap. tapi, pejam pejam mata, tak nak lelap la. adoiyai. so, drpd tak buat apa apa, baik online. eh eh, bukan patut kena belajar ke? study tak habis lagi oii. oh, audit, harap harap aku boleh tersenyum la jawab nnt. huhuhu.

oh, lepas habis paper ni, nak berbuka dgn bff, waheeda & tiqah. nak bershopping & berjalan. eh, test dah habis ke? gaya konon dah merdeka la. haha. tak pe, tomorrow, no test. selasa sambung. hempas pulas la time tu eh. wakaka~~ ;p


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.