Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


award dari cik yana

Monday, 9 August 2010 | 14:22:00 | 2 comment(s)

jari ingin menaip. minda ligat memikir. tapi, satu apa tak keluar. kekeringan idea untuk menulis. kepala dah pening. sakit gila. ni semua gara gara kelas FAR pagi tadi. sampaikan aku bertekad untuk ponteng dua kelas petang ni. oppsie! =p okay, ignore je. teringat pulak kat award yang lama tak di ambil. cari cari, geledah habis habis. and taraa!!



1.Say thanx kat orang yang sudi tag tu..jangan lupe link kan sekali yer.
thanks untuk cik yana sebab sudi bagi award ni. terharu rasanya. dah lama tak dapat award ni. huhuhu.

2.Tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! yaa reba ya rebba! hehehe..

15? ramainya. huhu. i pick them on random. yang mana tak terpilih, jangan terasa hati. kuikui.
cikputput
berys
honeybee a.n jell
haneem
si riang riang
z.a
hurul aini
zati and lappy
shasha
ryna
a man in a home
a b c + milo
ahmad danial fatanah
amir izzat
hizami

3. kena bagitahu orang yang ditag kat atas ni kat chatbox diorang
okies, will tell them later.

4. nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri
1. pemalu orangnya. huhu
2. jarang bercakap
3. suka gila dengan novel alaf21
4. anak ke - 2 dari 4 adik beradik
5. tak boleh berjauhan dengan family
6. kuat sensitif
7. suka makan coklat


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.