Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


cute teddy bear giveaways..

Thursday, 5 August 2010 | 20:03:00 | 7 comment(s)

toink toink. it's been two days tak update blog. tak tahu nak update pasal apa. nak story pasal me, nothing interesting. huhu. kekeringan idea, otak jadi blur. but thanks to honeybee a.n jell sebab tag aku untuk join satu giveaway ni. so, i decide to join. cute tedy bear giveaways by cute mum.



nak join jugak? ikut syarat ni ok..

1. Menjadi follower blog cute mum...
2. Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..
3. Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe)
5. Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir Cute Mum...
6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2..




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.