Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


entry merepek pembuka tirai bulan ini.

Tuesday, 3 August 2010 | 22:35:00 | 3 comment(s)

hye hye. sorry for not updating my blog. sgt lama kan. almost one week. my broadband tak boleh guna sbb my dad tak bayar lagi bil. smlm, dia baru bayar. suppose mmg nak tulis blog semalam, but tak tahu nak tulis apa. today pon sama. but sbb macam dah lama je tak berblogging, merepek je la apa apa. my blog ni pon rasanya dah berhabuk dah pon. need to bersihkan sawang sawang yang ada. kalau biar lama lama, takut tak ada visitor pulak. huhu. okay, today i skip english class. kelas FAR cancel. so, kitorang terus keluar pergi PKNS, jalan jalan cuci mata sambil tengok tengok kot kot ada yang berkenan. i bought new wedges. very comel. nak pakai pergi kelas. my selipar dah hampir nazak. hari tu, dah cabut kat PTAR. tak pasal pasal kena beli gam gajah nak lekat balik. since tu, tak pakai pergi kelas dah. uh, nak tumpang mengeluh sekali. duit sem ni keluar sangat laju. sayangnya. banyak benda kena bayar. baru nak jimat, tapi awal awal lagi dah berhabis duit. ok, bloggers, tak tau nak merepek apa lagi. tgh malam ni akan ada rollcall. malas malas. kacau je. tomorrow morning also rollcall. huh. chow chin chau..


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.