Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


kisah benar: jeans aku terkoyak buat kali kedua dalam tempoh 3 bulan!

Monday, 16 August 2010 | 16:59:00 | 2 comment(s)

hello bloggers! lama dah tak menaip kat sini. sorry lambat update. hari ni dah hari keenam berpuasa. korang puasa tak? yang berpuasa, selamat berpuasa. yang tak berpuasa, selamat menjamu selera. hehehe. okay. nak cerita kisah sabtu lepas. nak dijadikan cerita, aku nak balik rumah la seperti biasa lepas habis koko. patutnya memang tak boleh balik sebab minggu tu ada latihan PKS Sispa. tapi, aku ignore je. malas. kuikui. tak la. aku da ada appointment dengan kekasih hati pakar kulit nyss. so, aku pun meninggalkan mereka semua yang tak boleh balik. huhu.


nak dijadikan cerita, aku berjalan dengan langkah biasa. turun tangga dengan pantasnya sebab kejar masa. sampai kat bawah, sedang aku berjalan, tiba tiba entah macam mana, aku dah terduduk atas jalan. kaki kiriku melunjur ke depan, kaki kanan ku melutut. tanganku menyentuh jalan yang bertar. aku terkejut. eh eh, apa yang berlaku ni? oh, aku terjatuh. kejadian tu disaksikan oleh akak palapes laut. dia terkejut juga. segera datang kat aku. tanya keadaan aku. aku malu. terus bangun. 'tak ada apa apa' and chow. lutut aku terasa pedih. aku pandang bawah. tengok kot kot ada luka. terkeluar anak mata aku. seluar aku terkoyak! and lutut aku luka. yang sedihnya, sebab seluar tu aku baru je beli 2 bulan lepas. baru pakai sebulan lebih. and ni kali kedua jeans aku terkoyak kat lutut dalam tahun ni. 1st, time nak pergi sabah bulan 5 ari tu sebab tersangkut. 2nd, yang ni. aku tak nak patah balik naik bilik sebab aku kejar masa. so, aku pun melangkah la, berjalan dengan penuh gayanya dengan style baru aku, seluar terkoyak. huhuhu. ;pp





Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.