Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


puasa kena ikhlas

Wednesday, 25 August 2010 | 15:04:00 | 1 comment(s)

hye bloggers! selamat petang. dua hari tak update, rindu tak? kuikui. ;pp. ni nak share tazkirah pendek yang aku dengar kat radio sambil tunggu waktu berbuka. tazkirah oleh Dato' Fadzilah Kamsah.

yang ni setakat yang aku ingat je la. beliau kata yang kita berpuasa kena lah ikhlas. maksud ikhlas kat sini ialah kita tak boleh mengeluh, kata lapar, nak makan, nak minum, penat, dan sewaktu dengannya. so, sentiasalah ikhlas dalam melakukan ibadat. renung renungkan & selamat beramal. ;)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.