Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


ceritera raya 1

Saturday, 11 September 2010 | 08:08:00 | 1 comment(s)

morning bloggers! hari ni dah masuk 2 syawal. nak ucap lagi selamat hari raya. maaf zahir batin. macam mana raya semalam? mesti meriah. tahun ni aku beraya di kampung gajah, kampung ayah aku. balik kampung hari khamis, bertolak awal pagi. sampai zuhur. walaupun naik kereta unser, tapi macam biasa tetap pack. of course la dengan beg beg baju plus kuih kuih raya and barang dapur. kat kampung tak ada sesiapa yang buat sebab tinggal opah wah sorang sorang je. setiap tahun, memang mak akan bawa biskut raya balik kampung. so, memang padat la eh dengan 7 penghuni dalamnya. tak pe, 4 jam je. huhuhu. sampai, terus solat and bergotong royong kemas kampung yang berhabuk. tolong mak kat dapur potong bawang. nak masak tak reti. orang takut api. huhu. eh, pisau pun takut jugak. tapi, tu je la kerja senang. hehe. ;p

kemas until petang. baring baring ngantuk pulak. lelap mata kejap. mandi, hidang makanan buka puasa. lepas maghrib, susun biskut raya dalam bekas. gurau gurau senda. tengok tv. sambil mesej raya kat kawan kawan. then, selamat malam peoples. ;))

blabla; baru perasan tahun ni dah tak banyak mesej raya. sebabnya teknologi dah makin canggih. kalau dulu, musim kad raya tukar ke musim bermesej. kini musim fb pula. ramai yang wish selamat hari raya kat fb. mudah. penat je aku tunggu, tapi mesej masuk sikit je. tapi line malam raya tetap busy jugak. huhu. setiap kali malam raya, seronok and excited nak dapat mesej raya. maklumla, berduyun masuk. kali ni, dapat jugak. tapi tak sebanyak tahun sebelumnya.

"SELAMAT HARI RAYA"


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.