Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


good to be home ;)

Friday, 3 September 2010 | 12:06:00 | 3 comment(s)

hye bloggers! lama tak berjumpa. ngeehee. 4 hari tak berblogging, sudah rindu rinduan. ;) macam biasa lah, bil broadband tertunggak, tak bayar. huu. oh ye, I'M HOME!! hehe. balik early in the morning. no class for today. madam sheila cancel class last minute semalam. kalau tahu, semalam juga saya balik. tapi, baju satu baldi tak basuh lagi. selesaikan tugas itu dulu. huhu. malam tadi, saya boring tak dapat online. hanya movie-ing saja. tapi, boring. nak tak nak, tetap hadap lappy. ingat nak sambung berada dalam dunia anganan, tapi, satu idea tak keluar. don't know what to write. type few sentences, then, i'll stop. today, wake up at 7 am, mandi and packing barang. 9 am, dah bertolak dengan kenderaan setia saya, rapidkl. sampai rumah at 11 am. i'm now in holiday mood. selamat bercuti kawan kawan! ;))


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.