Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


hari minggu yang pack

Sunday, 26 September 2010 | 19:07:00 | 1 comment(s)

petang semua. lama tak hadap laptop tulis blog. sorry, saya sangat lah busy. tak ada masa nak update. sekarang saya sangat lah mengantuk sebab seharian dengan aktiviti mingguan sispa. nak tidur, tak boleh lagi. sebab esok ada presentation business plan. macam tak ready je. persediaan langsung tak cukup. kitorang pon tak kumpul discuss ramai ramai. macam buat kerja sendiri je. i think i need a break. sangat lah penat. kalau lah bukan sebab presentation esok, lepas isyak, confirm masuk tidur. baju satu baldi bertimbun. anak dara pemalas. bukan apa, saya memang sibuk orangnya. kuikui. malam ni memang kena berebut tempat basuh baju la nampaknya. sebab confirm mereka yang lain juga banyak baju yang perlu dibasuh. hai, kalaulah presentation tak ada esok, alangkah seronoknya. wahai mata, sila lah kuat. sebab tuan punya diri nak bersengkang mata demi presentation esok. wish us luck! chow!

blabla; tomorrow, i'll try to update. ada cerita best nak share. tunggu je la ok. ;)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.