Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


problem

Sunday, 12 September 2010 | 00:49:00 | 1 comment(s)

selamat tengah malam bloggers! still tak tidur lagi eventhough sangat penat hari ni. now, kat taiping beraya rumah tok pulak until isnin. sedih sebab baju raya tertinggal pulak kat kampung. elok je dalam almari tu. langsung tak ingat. kecewa la sebab nak pakai baju tu for tomorrow. nak bawa pergi kelas, segan. huhu. ingatkan nak update, tulis banyak banyak malam ni since lama tak berblogging. tapi, buka buka je tadi page bermasalah sebab layout sebelum ni dah didelete dari photobucket. macam hampeh je. so, cari la layout baru. and ni lah hasilnya. blog ni still tak kemas lagi. still tak puas hati. that's a lot to do. but, tak tahu nak touch up yang mana. later la. setakat ni, ni je. so, bloggers. see you then. (:


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.