Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


final exams: second paper

Sunday, 31 October 2010 | 19:25:00 | 4 comment(s)


alhamdulillah, 2 paper dah lepas. tinggal 4 je lagi. go go aida! huu~ today, paper entrepreneurship. sgt best. i manage to answer very well. jawab dengan big smile. haha. but dalam hati je la. tak ada senyum depan depan. huhu. almost all the questions dapat jawab. cuma true, false ada sangkut sikit. sikit je. objective part paling suka. direct je questions, tak ada simpang simpang. seronok seronok. part c and part d pun best. part c, choose 4 questions out of 5. 1 questions macam blur, tak tahu nak jawab apa. penyelamat, 4 questions tahu jawab. syukur~ uhuuhu.. part d, choose 1 question out of 2. dua dua tahu jawapannya, tapi kita tak boleh tamak. soalan minta 1, jawab la satu. and i choose question yang i sangat yakin. overall, syukur sangat sebab dapat jawab dengan baik! hehe~

minggu ni adalah minggu pertarungan hebat buat saya. 2 paper with only 1 gap day. paling risau paper audit khamis ni. apa nak jawab? huhu. okay, masa untuk bertarung habis habisan! huhu.

next paper; cost and management accounting (MAF325)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.