Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


lepas september bulan oktober

Sunday, 3 October 2010 | 23:02:00 | 0 comment(s)

pejam celik pejam celik, sekejap je masa berlalu. september dah pergi, oktober pulak datang. and sekarang ni pun dah 3hb, satu jam lagi dah 4hb. sekejap je kan. tak terasa pun masa berlalu. sedar tak sedar, tinggal 3 weeks je lagi final exam dan saya tak study lagi apa apa. perancangan dah ada, tapi ada je yang halang. akhirnya, saya jadi malas. takut tu ada, tapi saya masih lagi macam ni. tolong saya! saya kena score semester ni. my sis dah bagi amanat kat saya before dia fly balik to poland, dia nak saya dapat 3.8 and above. hah?! tak pasti boleh capai ke tak semester ni. semester before ni pun tak pernah dapat dekan, apatah lagi pointer setinggi itu.
last last minit macam ni, makin banyak kerja. minggu ni saya ada 2 presentation. maf325 & aud390. test tax370 lagi. saya tak study lagi. saya dah cuak.
okaylah, see u next time bloggers! mata sudah mengantuk. masa untuk tidur. nite.. zzzz..


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.