Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


sangat penat

Saturday, 16 October 2010 | 21:19:00 | 3 comment(s)

okay, test for this whole week dah selesai. 5 days berturut turut, non stop buat saya rasa sangat penat. today is the last test. and luckily, i can answer well. but tak tahu la marks macam mana nanti. saya je rasa boleh jawab. jawapan entah beul entah tak. huhu. orang lain mungkin boleh lega sebab test dah habis. but, saya tak boleh bersenang lenang lagi selagi esok tak selesai. i got a writing test for kokurikum tomorrow at 2. arghh, lambat gila start. saja je tak nak bagi saya balik rumah cepat. saya dah tak sabar nak jumpa mak saya. now, saya sangatlah mengantuk. but i need to read sebab soalannya bukannya objective macam part 1 &2. 3 questions, essay. each of them 10 marks. adoiyai, ni malas gila nak menghafal ni. boring betul la. huu.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.