Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


cikgu math tak bertauliah

Sunday, 28 November 2010 | 23:23:00 | 1 comment(s)

salam bloggers! :).. it's amlost midnight. saya balik kg ari ni. dalam perjalanan, saya asyik tidur je. mengantuk sangat. selalu kalau balik kg, jarang saya tidur lama dalam kereta. sakit leher saya tidur senget. huu~

tomorrow, adik sedara saya exam. paper math. kesian plak kat dia, banyak juga dia tak berapa faham. so, secara automatiknya saya telah jadi cikgu tak bertauliah untuk hari ni. tak layak nak jadi cikgu ni. kerja saya asyik nak marah je. huu~ tak marah sangat pun. cuma geram sikitlah bila kena repeat benda yang sama. basic things but need to repeat banyak kali. harap harap dia faham la apa yang saya ajar. :)

tanya dia, result trial hari tu. cukup cukup makan je. tu risau ni. tadi pun, banyak jugaklah kena explain. non-stop. ajar tadi pun, banyak jugalah saya tak ingat. kena lah recall balik, buka buku. bila dah ingat balik tu, seronok plak. huhu~ rasa macam nak amik balik je spm. huhu.. ;)




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.