Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


final exams: fifth paper

Tuesday, 9 November 2010 | 14:55:00 | 1 comment(s)


salam bloggers! mata dah rasa mengantuk lepas makan nasi ayam tadi. but i'm not prefer to sleep sebab baru study 1 bab! sempat tak weh. lusa paper. esok petang ada meeting.

5 paper done, 1 paper to go. semalam, paper taxation 2. alhamdulillah, dapat jawab. but teori part ada lah tak tahu sikit. hentam saja macam biasa. huu~ sangat glad sebab dapat jawab dengan baik walaupun ada jugak part yang tak berapa confident. study memang last minit. 2 hari je. sebab 1 hari lagi keluar turun kl, survey barang cenderahati untuk perhimpunan kor sispa peringkat kebangsaan bulan 12 ni. minggu exam pun kena buat kerja kerja ni. haish, cuba je la apa yang dapat buat.

kelmarin agak gelabah jugaklah sebab macam banyak tak tahu pasal tax. apa nak jawab ni? nasib baiklah batch saya ni ramai budak akaun. minta tolong farah, pinjam jawapan past year, pinjam buku. faham jugak. :)

okay, next paper and last paper for this semester, financial accounting. target at least A-. harap harap dapat capai. :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.